Mobiel.nl lanceert nieuwe Commercial Advertising-Emerce

2021-12-15 01:19:37 By : Mr. Sean Su

Vanaf woensdag September 1st is de nieuwe Commercial van Mobiel.nl op tv en different digitale platformen te zien.

De tv-commercial Speelt zich af in een gezellige Chaos van spelende kinderen die symbool staan​​ voor de drukke onoverzichtelijke telemarkt. De spot is onderdeel van het begin dit jaar geïntroduceerde nieuwe merkconcept. Met de nieuwe Commercial laat Mobiel.nl zien dat zijn medewerkers alle telefoons en abonnementen overzichtelijk op een rijtje zetten, zodat de Consumert slim zelf de juiste keuze kan maken.

De Commercial is wederom door reclamebureau Open Now ontwikkeld en richt zich op het vergroten van de merkbekendheid. Maarten Roomer, Marketing Director of Mobiel.nl: "Na de succesvolle introductie van het merkconcept zagen we dat de eerste Commercial'Graffiti' begin dit jaar zorgde voor 10% stijging van onze merkbekendheid. Het verhaal is holder en vertelt heid. en wat we doen. Om deze groei door te zetten, hebben wij met Open Now deze tweede commercial geproduceerd die vanuit een ander perspectief hetzelfde verhaal vertelt. Hiermee hopen wij weer een nieuwe groep consenten te bereiken en verder."

Bekijk hier de Commercial: www.mobiel.nl/kids

Tijdens de lancering wordt de Commercial ondersteund encountered de inzet van radio, Out Of Home, social advertising and TV billboards.

Bureau & Creatie: Now open

Regie & Productie: Marleen Jonkman voor Czar

Verantwoordelijk bij Mobiel.nl: Maarten Roomer & Thomas Borsboom

Mobiel.nl started 21 jaar geleden als Studentmobiel. Maart 2016 onderging het bedrijf de naamsverandering naar Mobiel.nl. Vandaag de dag bedient Mobiel.nl ruim 10% van de consentenmarkt satisfies the een variety aanbod van nagenoeg alle providers en toestellen. Reference: mobiel.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.